Sorgun Emniyet Müdürü Afşar, vatandaşları hırsızlığa

Sorgun Emniyet Müdürü Afşar, vatandaşları hırsızlığa karşı uyardı


YOZGAT (A.A) - Sorgun Emniyet Müdürü Adnan Afşar, son zamanlarda artış gösteren hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.
     Emniyet Müdürü Afşar, yaptığı açıklamada, insanların hem kendi hem de komşularının güvenliği için yapılan uyarıları dikkate almalarını ve konuya hassasiyet göstermeleri gerektiğini vurguladı.
     Sorgun İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak uyarı amaçlı broşürler dağıttıklarını bildiren Avşar, şunları kaydetti:
     Bu broşürleri okuyan vatandaşlarımız, dilenci, falcı, bohçacı, pazarlamacı, adres soran şüphelileri, çevrelerinde, sokaklarında dolaşan bilmedikleri tanımadıkları şahısları ve arabaları hemen 155 Polis İmdat telefonlarına bildirsinler. Yapılan ihbarlar kesinlikle gizli tutulacaktır. Bu telefonumuz 7 gün 24 saat hizmettedir. Vatandaşlarımız ayrıca evinin güvenliği içi, bir yere giderken kapı ve pencereleri mutlaka kilitlesinler. Şayet yeni bir eve taşınmışlarsa, kapı kilidini değiştirsinler. Falcı, dilenci, seyyar satıcıları veya Hediye kazandınız gibi bahanelerle evlerine girmek isteyenleri içeri almasınlar. Yine vatandaşlarımız evlerinde yüklü miktarda ziynet eşyası ve para bulundurmasınlar.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Özcan Güney
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sorgun Emniyet Müdürü Afşar, vatandaşları hırsızlığa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER