Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Cezayire

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Cezayire gezi düzenleyecek


YOZGAT (A.A) - Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) veri tabanına kayıtfirmaların temsilcilerine yönelik Cezayire gezi düzenleneceği bildirildi.
     Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Mutlu, 4 gün sürecek gezinin maliyetinin yüzde 60ının KOSGEB tarafından karşılanacağını belirtti.
     Cezayir gezisinin amacının, ilçede faaliyet gösteren orta ve küçük ölçekli işletmelerin payını ve etkinliğini artırmak, rekabet gücünü ve düzeylerini yükseltmek, bu işletmelerin sanayi ile olan entegrasyonunu artırmak olduğunu dile getiren Mutlu, şunları kaydetti:
     Girişimcilerimizin dış dünyaya açılmasını da teşvik edecek bu gezimiz, yeterli sayıya ulaşılması durumunda 10 Aralıkta gerçekleştirilecek. Bu kapsamda ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerimizin, yurt dışı ekonomik işbirliği olanakları hakkında bilgilendirilmesi ve gerçekleştirilecek ikili görüşmeler çerçevesinde, hedef sektörler doğrultusunda işbirliği tesisinin sağlanması amaçlanmaktadır. Geziye katılacak KOSGEB veri tabanına kayıtlı firma temsilcilerimizin, KOSGEB Müdürlüklerine başvurmaları durumunda belirtilen teşvikten yararlanabilmeleri mümkün olacak. Bu nedenle teşvikten yararlanmak isteyen firma temsilcilerinin, gezi öncesi KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları gerekmektedir.
     Mutlu, geziye katılmak isteyen firma temsilcilerinin 23 Kasıma kadar Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğine başvurabileceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Cezayire Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER