Sosyal Destek Programı

Sosyal Destek Programı -GAP ve DAP kapsamındaki illerde 2013 yılı SODES uygulamaları başladı


MALATYA (A.A) - Toplumsal bütünleşmenin sağlanmasını amaçlayan Sosyal Destek Programının (SODES) 2013 yılı uygulamaları, Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamındaki illerde başladı.
     Malatya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, proje tekliflerinin kuruluşlarca SODES Bilgi Sistemi (SODES-BİS) aracılığıyla, 15 Marta kadar Valiliğe gönderileceği belirtildi.
     Bu yıl gerçekleştirilecek SODES uygulamalarında, http://www.sodes.gov.tr adresinde yer alan 2013 Yılı SODES Uygulama Usul ve Esasları ile eklerinin esas alınacağı kaydedilen açıklamada, valilikler tarafından Bakanlığa gönderilecek proje tekliflerinin tutarının en az yüzde 25inin sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları tarafından yürütülecek projelere ait olacağı vurgulandı.
     Valiliklerce Bakanlığa bildirilecek proje tekliflerinin, değerlendirildikten sonra desteklenecek projeler ve ödenek miktarların tespit edileceği belirtilen açıklamada, desteklenecek projelerin Bakanlık tarafından hem SODES-BİS aracılığıyla hem de resmi yazıyla Valiliğe bildirileceği, Bakanlık internet sitesinden de kamuoyuna duyurulacağı ifade edildi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sosyal Destek Programı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER