Sosyal Gelişim Merkezi, ihaleye çıkarılacak

Sosyal Gelişim Merkezi, ihaleye çıkarılacak -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın desteğiyle, hayatımıza renk katacak Sosyal Gelişim Merkezi projemizin ihalesini çok yakında gerçekleştiriy


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlının desteğiyle, Sakaryalıların hayatına renk katacak Sosyal Gelişim Merkezinin ihalesini çok yakında yapacaklarını bildirdi.
     Toçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal hizmetler alanında çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, aile kurumunu ayakta tutmak, güçlenmesine katkıda bulunmak ve yarınların teminatı gençlerin sağlıklı ve mutlu yaşamasına ön ayak olmak için sosyal projeler üretmeyi sürdürdüklerini kaydetti.
     Sosyal Gelişim Merkezinin sosyal hayata renk katacağını, farklı mimarisiyle herkesin beğenisini kazanacağını ifade eden Toçoğlu, şunları bildirdi:
     Sosyal Gelişim Merkezimizde kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engelli kardeşlerimize yönelik önemli çalışmaları hayata geçireceğiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahinin büyük destek verdiği merkezimizde, sosyologlar, psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları görev alacak, sosyal politikalar geliştirilecek. İhalesini çok yakında gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun.
     Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise merkezde aile içi iletişim seminerleri başta olmak üzere, aile hayatının önemine dikkat çeken seminer ve eğitimler düzenleyeceklerini vurguladı.
     Yüce, engelli hizmetleri şube müdürlüğü, yaşlı hizmetleri birimi ile aile ve çocuk kulüplerinin de merkezde hizmet vereceğini aktardı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sosyal Gelişim Merkezi, ihaleye çıkarılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER