SPden Anne Sütü Bankası Projesine tepki

SPden Anne Sütü Bankası Projesine tepki


SİVAS (A.A) - Saadet Partisi (SP) üyesi bir grup, Sağlık Bakanlığının Anne Sütü Bankası Projesine tepki gösterdi.
     Cumhuriyet Meydanında toplanan grup adına açıklama yapan SP Gençlik Kolları Başkanı Yasin Durak, Sağlık Bakanlığının uygulamaya çalıştığı Anne Sütü Bankası Projesi iyi niyetli yola çıkılsa da toplumun geleceği açısından tehlikeli sonuçlar doğurabilecek bir projedir dedi.
     Hiçbir mamanın anne sütünün yerini tutmayacağını ve münferit sütanneliği uygulamasının duyarlılık sahibi aileler için bir çıkış yolu olabileceğini belirten Durak, şunları kaydetti:
     Süper marketlerin raflarında satılan birçok gıdanın içeriğinde helalliği tartışılan binlerce katkı maddesine karşı önlem alınmazken sütanneliği meselesinde alınacak önlemelerle bir karışıklığa mahal verilmemesinin çok zor olduğunu düşünüyoruz. Avrupa Birliği uyum yasaları kapsamında da olsa toplumumuzun temel değerlerini hafife alan hiçbir uygulamaya onay vermememiz gerekir. Sağlık Bakanlığını iyi niyetli de olsa tehlikeli sonuçları olabilecek bu projeden vazgeçmeye davet ediyoruz.
     Durak, İsrailin, Gazzeye yaptığı saldırıyı kınadıklarını da söyleyerek, Gazzenin bugüne kadar ki şehitlerinin ümmetin şehitleri olduğunu, bizim şehitlerimiz olduğunu biliyoruz ve şımarık İsrailin en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacağına tüm yüreğimizle inanıyoruz ifadelerini kullandı.
     Açıklamanın ardından dağılan gruba, kadın partililerin de destek verdiği görüldü.
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber SPden Anne Sütü Bankası Projesine tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER