SP Genel İdare Kurulu üyesi Akdağ:

SP Genel İdare Kurulu üyesi Akdağ: -Terörle mücadeledeki en önemli unsur, bu milleti yüzyıllardır bir arada tutan en önemli ortak payda olan İslamdır


ANTALYA (A.A) - Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Atik Akdağ, Terörle mücadeledeki en önemli unsur, bu milleti yüzyıllardır bir arada tutan en önemli ortak payda olan İslamdır dedi.
     Akdağ, partisinin İzmir İl Başkanı ve aynı zamanda GİK üyesi Bayram Sakartepe ve GİK üyesi Sait Terzioğlu ile Antalya İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.
     Atik Akdağ, bir terör olayının acısı taze iken yeni bir terör olayı ile sarsıldıklarını belirterek, ardı ardına büyük acılar, büyük dramlar yaşandığını, terör örgütü PKKnın askeri konvoya düzenlediği roketatarlı saldırıda 10 askerin daha şehit olduğunu söyledi.
     Akdağ, Bütün bu elim olaylar sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Giderek artan ve ardı arkası kesilmeyen terör olayları, tabiki hem acımızı hem de teröre olan nefretimizi daha da çoğaltıyor, yüreklerimizi dağlıyor diye konuştu.
     Yapılan yanlış politikaların terörü büyütüp cesaretlendirdiğini ileri süren Akdağ, son dönemde tırmanan terörde gelinen noktaya bakıldığında, terörle mücadelede başarısız olunduğunu, yetersiz kalındığını iddia etti.
     Akdağ, şunları söyledi:
     Ülkemiz üzerinde oynanan en alçakça oyunlardan biri terördür. Ülkemizi bölüp parçalamak, milletimiz arasına düşmanlık ve ayrılık tohumları ekmek, karanlık güçlerin taşeron terör örgütleri aracılığıyla uygulamaya çalıştığı hain amaçlardır. Bu konu ile ilgili hesaplarımızı yaparken terör meselesinin dış bağlantıları ve dış dengeleri olan bir konu olduğunu, dolayısıyla denklemin içine karanlık güç odakları girdiğini unutmamamız gerekiyor. Milli Görüşçüler olarak bizler yıllarca İslam kardeşliğinin esas alınmasını ve ülkemizde esas birleştirici unsurun, bizi bir arada barış içinde tutacak gücün İslam kardeşliği olduğunu hep söyledik.
     Terör ile ilgili Saadet Partisinin çözüm önerilerinin bulunduğunu anlatan Akdağ, Terörle mücadeledeki en önemli unsur, bu milleti yüzyıllardır bir arada tutan en önemli ortak payda olan İslamdır. O halde İslam kardeşliğini yeniden tesis edecek ve bizi biz yapan ortak değerleri güçlendirecek sosyal, kültürel ve ekonomik politikalar bir an evvel hayata geçirilmelidir. Önleyici tedbirler güçlendirilmeli ve tedavi edici politikalar icraata geçirilmelidir dedi.
     Milli Görüş lideri rahmetli Necmettin Erbakanın oğlu Fatih Erbakanın AK Partiye geçeceği ile ilgili söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Akdağ, Öncelikle Fatih Erbakanın geçeceği söylenilen tarihlerde Fatih Erbakan hac vazifesini yerine getireceği için Türkiyede bulunmayacak. Kaldıki Fatih Erbakan iddialarla ilgili konuşmuş ve Saadet Partisinin Milli Görüşün merkezi olduğunu, Saadet Partisinin baba ocağı olduğunu dile getirmiştir diye konuştu.
     Atik Akdağ, ilçe ziyaretleri kapsamında programlar yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber SP Genel İdare Kurulu üyesi Akdağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER