Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Kırklarelispor Kulüp Başkanı Can: -Alanyaspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz


KIRKLARELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelisporun Kulüp Başkanı Volkan Can, Alanyaspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Can, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu kendi sahalarında oynadıkları Alanyaspor maçında güzel bir performans sergilediklerini belirterek, kazandıkları 3 puanı Kırklarelili vatandaşlara armağan ettiklerini kaydetti.
     İyi başlayamadıkları ligdeki performanslarının ilk maçların ardından düzeldiğini ifade eden Can, Şu anda ligdeki durumumuz iyi ancak biz daha da iyi olmak için mücadele edeceğiz. Kırklarelisporun hak ettiği yere gelmesi için gayret göstereceğiz. Alanyaspor karşılaşmasında her iki takım da güzel mücadele etti. Maçta bir çok pozisyona girdik ancak bazı pozisyonları değerlendiremedik. Alanyaspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER