Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Sakaryaspor Yönetim Kurulu, istifa ederek olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor Yönetim Kurulu, istifa ederek olağanüstü genel kurul kararı aldı.
     Kulüp Basın Sözcüsü Cemal İyem, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Sakaryasporun menfaatleri doğrultusunda görevi bırakma kararı aldıklarını söyledi. 31 Ekimde yapılması planlanan genel kurala kadar görevlerini sürdüreceklerini vurgulayan İyem, yeni yönetim oluşumlarına bu şekilde sorunsuz bir takım bırakmak istediklerini anlattı.
     Geçen Mart ayında Vedat Yaşlıca ile göreve geldiklerini hatırlatan İyem, Görevde bulunduğumuz süre boyunca hiçbir zaman bitmeyecek olan gönül bağımızın bulunduğu Sakaryaspor kulübünde hizmet üretmeye çalıştık. Bu konuda da Sakaryaspor tarihinde ilklere imza attık dedi.
     Tüm bunlara rağmen sportif başarı elde edemediklerini vurgulayan İyem, Gelir-gider tablosunun açıklanması, sms projesi, kart projesi, personelin geçmiş alacaklarının ödenmesi, profesyonel futbolculara verilen sözlerin zamanında yerine getirilmesi gibi uygulamaları hayata geçirdik. Ancak ülkemiz futbol kültüründe ne yaparsanız yapın saha içi başarı gelmediğinde başarısız sayılıyorsunuz diye konuştu.
     İyem, dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında, Sakaryasporun menfaatlerini düşünerek genel kurula gitme kararı aldıklarını belirterek, şunları söyledi:
     Sakaryasporda görev almak isteyen tüm oluşumları bu genel kurula davet ediyor, şehrimizin takımına sahip çıkmaya çağırıyoruz. Genel kurula kadar görevimizin başındayız. Yönetim anlayışımız ve felsefemiz eksiksiz şekilde devam edecektir. Unutulmasın ki Sakarya var oldukça Sakaryaspor da var olacaktır. Herkes bir gün gider ama Sakaryaspor kalır.
    
     Muhabir: Salih Eren / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER