Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Körfez Futbol Kulübü, Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalarak, 5 haftalık bekleyişin ardından bir puan elde etti


KOCAELİ (A.A) - Beyaz Grup takımlarından Körfez Futbol Kulübü, Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalarak, 5 haftalık bekleyişin ardından bir puan elde etti.
     PTT 1. Lige yükselme mücadelesi veren Körfez ekibi, ligde umduğu başarıyı yakalayamadı. Sezona sahasında konuk ettiği Alanyasporu 2-1 mağlup ederek, 3 puanla başlayan yeşil-siyahlı ekip, ikinci haftada deplasmanda Gaziosmanpaşa ile 2-2 berabere kaldı.
     3. haftada evinde konuk ettiği İskenderun Demir Çelikspora 1-0 mağlup olan Körfez Futbol Kulübü, deplasmanda Ofsporla yaptığı karşılaşmayı da 2-1 kaybederek düşüşünü sürdürdü.
     İnegölspor maçında da sahasından 5-1 mağlup ayrılan yeşil-siyahlı ekip, maçın ardından teknik direktör Talat Özdenle yollarını ayırdı.
     Ligin 7. haftasına yeni teknik direktör Ahmet Yıldırım ile başlayan Körfez ekibi, deplasmanda Çamlıdere Şekerspora ve sahasında Kırklarelispora 1-0 mağlup oldu.
     Ligin 8. haftasında deplasman maçına galibiyet parolasıyla çıkan yeşil-siyahlı ekip, Bayrampaşa ile 2-2 berabere kalarak, 5 haftalık bekleyişin ardından bir puan elde etti.
     Körfez Futbol Kulübü, 8 maçta elde ettiği 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle grubunda 5 puanla 16. sırada yer alıyor.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER