Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Denizli Belediyespor Teknik Sorumlusu Özbek: Altınordu maçını kazanarak, Körfez Futbol Kulübü mağlubiyetini unutturmak istiyoruz


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Denizli Belediyesporun teknik sorumlusu Tuncay Özbek, Altınordu maçını kazanarak, Körfez Futbol Kulübü mağlubiyetini unutturmak istediklerini söyledi.
     Denizli Belediyespor, 6 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını Gümüşler Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Teknik sorumlu Özbek, yaptığı açıklamada, ligin son haftalarındaki karşılaşmaların çok zorlu geçtiğini, Altınordu maçının da kolay geçmeyeceğini ifade etti.
     Play-offu kaçırdıkları için üzgün olduklarını dile getiren Tuncay Özbek, Son haftalarda düşüş içerisindeyiz. İyi oynadığımız karşılaşmalarda mağlup olduk. Hafta sonu Altınordu ile önemli maç bir oynayacağız. Hedefimiz galibiyet. Altınordu maçını kazanarak, Körfez Futbol Kulübü mağlubiyetini unutturmak istiyoruz. Futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz diye konuştu.
     Pazar günkü karşılaşma için yarın sabah saatlerinde karayolu ile İzmire hareket edecek Denizli Belediyesporda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
     (İBS-MUS-BAH-ADA)
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER