Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Sakaryaspor Kulübü Başkanı Yaşlıca: -Sakaryasporu eski günlerine getirme kararlılığı içindeyiz


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, takımını eski günlerine getirme kararlılığı içinde olduğunu bildirdi.
     Yaşlıca, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden itibaren Sakaryasporun başarısı için yoğun çaba harcadıklarını belirtti.
     Takımlarının şehirle kenetlenmesini sağladıklarını kaydeden Yaşlıca, Kulüp için çalışan personel, teknik heyet ve futbolcuların maddi manevi tüm ihtiyaçlarını alın teri kurumadan veren, söz verdiği taahhütleri büyük bir titizlikle gününde yerine getiren yönetim kurulumuz, her zaman Sakaryasporun yanındadır. Ancak futbolun başkenti olan ilimizde, kulübümüzün her kesimin desteğine ihtiyacı vardır ifadelerini kullandı.
     Yaşlıca, güvenilir ve şeffaf yönetim anlayışı sergilediklerine işaret ederek, herkesin gönül rahatlığıyla takımına destekte bulunabileceğini bildirdi.
     Sakaryasporun başarıyı hak eden bir camia olduğunu vurgulayan Yaşlıca, açıklamasını şöyle tamamladı:
     Şeffafız, Sakaryasporu eski günlerine getirme kararlılığı içindeyiz. Bu takıma, bu teknik heyete güvenelim, destek olalım. Gün, birlik günü. Doğru, dürüst ve güvenilir olduktan sonra başarılamayacak hiçbir şey yoktur. Çok zorlu bir maratona 14 gün sonra başlıyoruz. Gerek iç saha gerek dış sahada takımımıza sahip çıkalım, destekleyelim, bu genç kardeşlerimizin bu ligde üstün gayret sarf etmeleri, ses getirmeleri bizlerin onları desteklemesiyle olur, bu takıma inancımız tamdır.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER