Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Serdivan Belediye Başkanı Alemdar, Sakaryaspora destek amacıyla 25 bin liralık kombine bilet satın aldı


SAKARYA (A.A) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspora destek amacıyla 25 bin liralık kombine bilet satın aldı.
     Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca ve yönetim kurulu üyeleri Ömer Bektaş, Köksal Taşkın ve Cihan Saraçı makamında kabul eden Alemdar, 25 bin liralık kombine bilet satın aldı.
     Sakaryaspor için herkesin gerekli desteği vermesi gerektiğini vurgulayan Alemdar, Desteğimiz bununla da sınırlı kalmayacak. Her zaman maddi manevi imkanlar dahilinde Sakaryasporun yanındayız ve hep yanında olacağız. Konumumuz, yerimiz neresi olursa olsun Sakaryaspor bu şehrin takımıdır, markasıdır dedi.
     Desteklerinden dolayı Alemdara teşekkür eden Kulüp Başkanı Yaşlıca da Bu meşakkatli yolda ilerlerken sizlerin sadece maddi değil, manevi destekleriniz de bizlere güç veriyor, gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Hep birlikte başaracağız inşallah ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER