Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Teknik Direktör Bölükbaşının Sakaryapor ile olan mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi -Kulüp Başkanı Yaşlıca: -Hiçbir sıkıntı yaratmadan yollarımızı ayırma kararı aldık (Fotoğrafl


SAKARYA (A.A) - Teknik Direktör Murat Bölükbaşının, Sakaryaspor ile olan mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi.
     Kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Sakaryaspor Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca, Bölükbaşı ile karşılıklı anlaşarak mukaveleyi feshetme kararı aldıklarını söyledi.
     Murat hoca ve ekibi haklarını helal etsin diyen Yaşlıca, Hiçbir sıkıntı yaratmadan yollarımızı ayırma kararı aldık. Kendilerine gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
     Bölükbaşı ise Sakaryaspor yönetim kurulu ile yola çıkarken işlerinin zor olduğu bilinciyle uzun vadeli hedefler koyduklarını aktardı.
     Ancak sportif başarının olmaması nedeniyle istifa kararı aldığını belirten Bölükbaşı, Sakaryasporun bu hedeflerinden vazgeçmeyeceğini vurguladı.
     Bölükbaşı, takımdaki genç oyuncuların başarıya ulaşacağına inandığını kaydederek, yönetim kurulunu rahatlatmak ve yeni bir heyecan yakalanmasını sağlamak amacıyla istifa ettiğini aktardı.
     İstifasının takıma fayda getireceğini umduğunu belirten Bölükbaşı, Bugüne kadar Sakaryasporun menfaatleri doğrultusunda çalıştık. Hatalarımız elbet olmuştur. Ama bunu asla bilerek hata yapmadık. Bugüne kadar gösterdikleri destekten dolayı başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER