Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Bandırmaspor Teknik Direktörü Yaman: Bundan sonra Kahramanmaraş maçı da dahil her geçen gün iyileşen bir takım izleyeceğiz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun teknik direktörü Fuat Yaman, Bundan sonra, Kahramanmaraş maçı dahil her geçen gün iyi bir takım izleyeceğiz dedi.
     Yaman, düzenlediği basın toplantısında, her maçta olduğu gibi Pendikspor karşılaşmasına da 3 puan almak için gittiklerini söyledi.
     Pendikspor, iyi hazırlanmış, iyi konsantre olmuş bir rakipti diyen Yaman, Oyun, ilk yarı dengeli gitti. Zaman zaman kontrataktan sıkıntı yaşadık. Bunun yanında oyunu ele geçirme, yerleşme adına da iyi top çevirdik. Çok dengeli bir maçtı ifadelerini kullandı.
     Hakemin 40lı dakikalarda Bülent Balı oyundan attığını hatırlatan Yaman, şunları kaydetti:
     Bu, bizi sayısal anlamda etkiledi. İkinci yarıda daha olumlu işler yaptık. Kazanma niyeti açısından, mücadele açısından ikinci yarıda daha tatmin ediciydik. Oyunun genelinde, sezon başından beri özellikle belli bölgelerdeki sıkıntımızı gözlemledik. Çok fazla hücumda çoğalmayı sağlayacak oyuncu transfer ettik. Şu ana kadar istediğimiz verimi alamadık. Bundan sonra standart bir kadromuz olacak. Kadroda pek değişiklik olmayacak.
     Yaman, Bandırmasporun 28 Ekimde evinde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı ile ilgili de şu görüşlerini bildirdi:
     Takım oluşturma ile ilgili problemlerde epey mesafe aldık. Bundan sonra Kahramanmaraş maçı da dahil her geçen gün iyileşen bir takım izleyeceğiz. Sezon başındaki hedefimiz her maça 2 puandı. Sadece Nazilli maçı bize sıkıntı yarattı. Şu ana kadar 6 maç oynadık. 12 puana sahip olmamız gerekiyordu fakat 9 puanımız var. Çok şeyin değişeceği bir ligde oynuyoruz. Biz değişikliği olumlu anlamda gerçekleştireceğimize inanıyoruz.
     Yaman, Bülent Balın kırmızı kart cezalısı olduğunu, Zafer ve Ersin Şahinin de sakat olduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER