Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup -Bandırmaspor Basın Sözcüsü Gülmezgil: -Seyircimizi Bandırmasporu desteklemeleri için tribünlere bekliyoruz


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporun basın sözcüsü Can Gülmezgil, taraftarlarını pazar günü oynayacakları Kahramanmaraşspor maçında takımlarına desteklemeleri için tribünlere beklediklerini belirterek, Onların bize verecekleri destek çok önemli dedi.
     Gülmezgil, yaptığı açıklamada, sahalarında karşılaşacakları Kahramanmaraşspor maçında taraftarlarından takımlarını desteklemeleri için tribünleri doldurmalarını istedi.
     Taraftarların vereceği desteğin çok önemli olduğunu vurgulayan Gülmezgil, şöyle konuştu:
     Maçın, Kurban Bayramının son gününe denk gelmesi, bir yerde şans, bir yerde şansızlık. Ama seyircimizi Bandırmasporu desteklemeleri için tribünlere bekliyoruz. Çünkü onların bize verecekleri destek çok önemli. Özellikle tribünlerin dolu olması hem futbolcularımızı hem de takım içindeki ateşli unsuru, daha ileriye götürecektir. Boş tribünlere oynamak biz yöneticilerin bile keyfini kaçırıyor. Futbolcu arkadaşlarımızda kalabalık seyirciyle o hazzı yakalamak istiyorlardır. Umuyorum ki; 12. adam dediğimiz seyircimizi bu maçta tribünlerde göreceğiz. Lig çok uzun, 5-6 maçta bitecek diye bir şey yok. Hesapta olmayan yenilgiler olabiliyor. Bunu telafi için ne gerekiyorsa teknik yönetim ve biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Seyircimize düşen görevde bizi desteklemesidir.
     Gülmezgil, 31 Ekimde ise Ziraat Türkiye Kupasında Yimpaş Yozgatspor ile yine kendi evlerinde karşılaşacaklarını belirterek, iki kulvarda birden başarıyı yakalamaya çalıştıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER