Spor Toto 2. Lig Play

Spor Toto 2. Lig Play-Off finaline doğru -Adana Demirspor Yönetim Kurulu: -Adanayı Denizlide tek yumruk ve tek yürek olarak görmek bize ayrı bir mutluluk ve güç verecektir


ADANA (A.A) - Adana Demirspor Yönetim Kurulu, Fethiyespor ile yapacakları Spor Toto 2. Lig play-off finalinde taraftarları karşılaşmaya gelerek takımlarına destek olma çağırısında bulundu.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Adananın ve taraftarın özlemle beklediği şampiyonluğa ulaşarak ligi zaferle bitirmeyi istedikleri belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Denizliye otobüs kaldırarak tüm Adana Demirspor ailesini bir araya getirip, tek yumruk olmamızda yardımcı olan yöneticilerimize, iş adamlarımıza, belediyelerimize ve sivil toplum kuruluşlarına çok teşekkür ederiz. Ve bu son final maçında da desteklerini aynı şekilde bekliyoruz. Zafere doğru ilerlediğimiz bu son virajda valimizi, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, sivil toplum kuruluşlarını, iş adamlarımızı ve tüm taraftarlarımızı Denizlide görmek, bizlere onur ve güç verecektir. Tüm Adanayı Denizlide tek yumruk ve tek yürek olarak görmek bize ayrı bir mutluluk ve güç katacaktır.
     (VOL-AYC-FFS)
<< Önceki Haber Spor Toto 2. Lig Play Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER