Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Malatyaspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Kılıç: -Görüşmekte olduğumuz çok önemli oyuncular var


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübünün teknik direktörü Gürses Kılıç, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Görüşmekte olduğumuz çok önemli oyuncular var dedi.
     Kılıç, Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, iç transferde kadroda düşündükleri oyunculardan biri hariç hepsiyle anlaşma sağladıklarını söyledi.
     Dış transfere de değinen Kılıç, Dış transferde de çok oyuncuya ihtiyacımız var. Dolayısıyla önemli oyuncular almak istiyoruz. Hem bu sene başarılı olacak hem de önümüzdeki yıllarda kulübün omurgasını oluşturacak bir takım yapmayı hedefliyoruz. Dolayısıyla bu oyuncular önemli oyuncular. Belki bir çoğunun kendi kulüpleriyle ilgili bonservis sorunu var, beklentileri var. Bank Asyada devam etmek isteyen veya Bank Asyaya çıkmayı isteyen futbolcular var. Bir diğer nokta da mali portre, tabi önemli oyuncuların önemli mali portresi var. Bütün bunları göz önüne alırsak, şu ana kadar doğru yolda olduğumuzu söyleyebilirim. Transferini bitirdiğimiz, bonservis nedeniyle açıklayamadığımız futbolcular var. Görüşmekte olduğumuz çok önemli oyuncular var. Kamp başlangıç tarihine kadar büyük oranda transferi bitirmeyi düşünüyoruz diye konuştu.
     Bazı mevkilerde istedikleri futbolcularla anlaşma sağlayamadıklarını dile getiren Kılıç, Transfer listemizde 1-2 mevkide istediğimiz futbolcular olmadı ama biz listeyi verirken sıralı vermiştik zaten. Yine liste üzerinden gidiyoruz. Listemizden şu ana kadar çok sapma olmadı. Liste üzerinden gittiğimiz için biraz bekliyoruz. Israrlıyız, ısrar ediyoruz. Sonuna kadar transferleri doğru yapmak istiyoruz dedi.
     Hedeflerinin ilk 5e girmek olduğunu ifade eden Kılıç, hedefi olan, taraftarıyla bütünleşen, doğru bir takım yapma çabalarının olduğunu belirterek, Şunu belirtmek isterim, lig bitikten sonra evimde 2-3 gün kalabildim. Sabah akşam mesai veriyoruz. Titizlikle çalışıyoruz. Malatya camiasına yakışacak bir kulüp çıkarmaya çalışıyoruz. Şehirde de bayraklar asılıyor. Bu kent bir futbol kenti. Kısır çekişmelerden uzak durulursa başarı gelecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER