Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Erkan: Takımın genel görüntüsü bizi umutlandırıyor


DENİZLİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Denizli Belediyesporun Teknik Direktörü Adnan Erkan, takımın genel görüntüsünün kendisini umutlandırdığını söyledi.
     Denizli Belediyespor, Doğan Seyfi Atlı Stadının bakıma alınması nedeniyle antrenmanlarını Gümüşler Stadında yapmaya başladı.
     Çalışma öncesinde futbolcularıyla Nazilli Belediyespor ile yapılan hazırlık maçını değerlendiren Teknik Direktör Adnan Erkan, genel hatlarıyla iyi görüntü çizdiklerini ifade ederek, Takım olarak artı ve eksi yönlerimizi gördük. Fizik olarak henüz hazır olmasak da iyi bir görüntü çizdik. Takımın genel görüntüsü ileriye dönük olarak bizi umutlandırıyor dedi.
     Bu arada Denizli Belediyesporda yeni sezon öncesinde teknik heyet ve futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Denizli Devlet Hastanesinde yapılan kontrollere futbolculardan Cüneyt Dev, Hasan Demir, İbrahim Çelik, Süleyman Olgun, Selçuk Çalışır, Salim Görgün, Çağrı Ortakaya, Uğur Kapısız, Kemal Bersiz Canak, Kadir Söylemez ve İbrahim Kongur ile yardımcı antrenör Nihat Baran katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Bahri Okumuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER