Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Bandırmaspor Teknik Direktörü Yaman: -Hiçbir futbolcunun forması ona zimmetli değil


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Bandırmasporun teknik direktörü Fuat Yaman, Hiçbir futbolcunun forması ona zimmetli değil dedi.
     Yaman, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Kartepe ve Kızılcahamamda gerçekleşen kampların ardından takımın düzeyini olumlu bulduğunu söyledi.
     Bu sezon 18 futbolcuyla yollarını ayırıp, kadrolarına 14 yeni futbolcu kattıklarını anımsatan Yaman, Kadromuz 21 futbolcudan oluşuyor. Kamp döneminde oynadığımız 7 hazırlık maçından genellikle memnunum. Kadromuzun birbirine uyum sağlamasıyla takımın gerçek gücünün ortaya çıkacağına inanıyorum. Lige iyi başlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak hiçbir futbolcunun forması ona zimmetli değildir. Hak eden formasını alıp, giyer diye konuştu.
     Bu yıl PTT 1. Lige yükselmek için zorlu rakipleri bulunduğunu belirten Yaman, Ancak, geçen iki yıl kapısından döndüğümüz 1. Lige bu yıl yükseleceğimize inanıyor ve tüm hesaplarımızı bunun için yapıyoruz. Basının da bu süreçte yapıcı eleştirilerine her zaman açık olacağız ifadelerini kullandı.
     Bu arada özel ofisinde gazetecilere açıklamada bulunan kulüp Basın Sözcüsü Can Gülmezgil ise cumartesi günü yeni sezonu açacaklarını dile getirerek, Açılışta 3. Lig takımlarından Nilüferspor ile özel bir maç oynayacağız. Ayrıca antrenman sahasının yanına yaptıracağımız 4 soyunma odasının maliyeti yaklaşık 600 bin lirayı buluyor. Bunun için TFFden destek alıp, yılbaşına kadar burayı tamamlayacağız dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER