Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Kulübü: -Federasyonumuzdan bu haftadan itibaren tüm maçlarımıza tecrübeli ve adil yönetim gösterecek hakem tayini istiyoruz


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, Federasyonumuzdan, bu haftadan itibaren tüm maçlarımıza tecrübeli ve adil yönetim gösterecek hakem tayini istiyoruz denildi.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, tüm maçlarda oluşan hakem hatalarının tamamının takım aleyhine geliştiği savunuldu.
     Önceleri klasik hakem hatası olarak gördükleri hataların artık haddini aştığı ve kulübün hedeflerine zarar vermeye başladığı ifade edilen açıklamada, Şunu tüm spor kamuoyunun bilmesini istiyoruz ki; bu olaylar karşısında bugüne kadar ki suskunluğumuz acizliğimizden değil, saygımızdan, asaletimizdendir. Yeni Malatyaspor Kulübü asla sahipsiz değildir bilakis 2 milyon insanın ortak sevdasıdır. Bu kulüp bize 2 milyon insanın emanetidir ve bu emanetin hakkını her türlü platformda savunmak da bizim boynumuzun borcudur. Böyle büyük bir şehir ve camianın kaderiyle oynamaya kimsenin hakkı yoktur ifadelerine yer verildi.
     Son Balıkesirspor maçının hakemi Serdar Akkaçoğlunun eleştirildiği açıklamaya şöyle devam edildi:
     Akkaçoğluna sormak istiyoruz: Altın gol uygulamasına tekrar geçildi de bizim kulübe tebliğ edilmedi mi acaba- Rakip golü bulmasa, müsabaka hiç bitmeyecek miydi- İlk yediğimiz golde rakibin açık faulünü görmeyen hakem, ikinci gol öncesi olmayan faulü nasıl görmüştür merak ediyoruz-
     Artık bu maçın aleyhimize cereyan eden hakem hatalarının son olduğu maç olarak kalmasını istiyoruz. Adalet istiyoruz. Asla kimseden yardım istemiyoruz. Federasyonumuzdan bu haftadan itibaren tüm maçlarımıza tecrübeli ve adil yönetim gösterecek hakem tayini istiyoruz. İlk kez ikinci ligde maç yöneten hakem istemiyoruz. Bütün maçlarımızı kayıt altına aldırıp bundan sonraki süreçte aleyhimize oluşacak art niyetli hataları Federasyonumuza taşıyacağımızın ve hakkımızı sonuna kadar arayacağımızın bilinmesini isteriz.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER