Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kılıç: -Üzülerek söylüyorum iş sahada bitmiyor. Saha dışı bir takım oyunlar her zaman söz konusu olmuştur


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, Üzülerek söylüyorum iş sahada bitmiyor. Saha dışı bir takım oyunlar her zaman söz konusu olmuştur dedi.
     Kılıç, Nurettin Soykan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz hafta sonu 2-1 yenildikleri Balıkesirspor maçını değerlendirdi. Balıkesirspor maçının kendileri için oldukça önemli olduğunu dile getiren Kılıç, Balıkesirsporun da ligdeki önemli rakiplerinden biri olduğunu söyledi.
     Tamamen kazanmak amacıyla Balıkesire gittiklerini belirten Kılıç, maça da oldukça iyi başladıklarını ve ilk yarıda rakibin pozisyon dahi bulamadığı etkinlikte oynadıklarını anlattı.
     İkinci yarıya ise Balıkesirsporun kendilerine karşı 14 kişiyle mücadele ettiğini savunan Kılıç, 14e karşı, hele bu rakibin elinde bir de düdük varsa işin ne kadar zor olacağını herkes takdir eder dedi.
     Buna rağmen rakiplerinin çok pozisyon bulamadığını ve kendilerinin maçı istedikleri gibi götürdüğünü anlatan Kılıç, Fakat 4 defa sağlık için sahaya girilmiş, iki defasında da bizim oyuncularımız için sahaya doktorun girmesine izin verilmemiş. Buna rağmen, 7 dakikalık bir uzatma vardı. Normalde maç 1-1 olarak bitmişti. Bu uzatma dakikaları da geçti. 90+9da hiç olmayacak bir pozisyonda rakibe adeta maçın hakemi golü ikram etti dedi.
     Hakemin sahada oyuncularını, kulübede de kendilerini tehdit ettiğini ileri süren Kılıç, hakemin, karşı takımdan en az 2 oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atması gerektiğini savunarak, Balıkesirspor oyuncularının kendi oyuncularına kasti olarak tekme attığını, ancak hakemin bunları es geçtiğini iddia etti. Kılıç, Hakem görevini layıkıyla yerine getirdi. Bana kalırsa formasını değiştirdi. İkinci yarıda farklı bir formayla sahadaki yerini aldı iddiasında bulundu.
     Uzun süredir futbolun içinde olduğunu ve pek çok şampiyonluk yaşadığını anlatan Kılıç, Üzülerek söylüyorum iş sahada bitmiyor. Saha dışı bir takım oyunlar her zaman söz konusu olmuştur. Daha çok değil, yakın zamanımızda yaşanan şike süreci gözlerimizin önünde hala. Kimse Türkiyede bu işin sahada oynandığını bana söyleyemez, iddia edemez. Bir çok gördüğüm, şahit olduğum şey var diye konuştu.
     Yeni Malatyaspor oyuncularından Sedat Yeşilkaya da, saha içinde morallerini bozan, üzücü konuşmalar olduğunu ifade etti. Bir hakemin bizi saha içinde tehdit etmeye hakkı yok diyen Yeşilkaya, hakemin kendilerine Siz istediğiniz kadar yatın. Ben faul de vermeyeceğim. Maçı gerekirse 115 dakika oynatacağım, bu maçı bitirmeyeceğim, beraberliğe mi geldiniz- dediğini ileri sürdü.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER