Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Beyaz Grupta geçen haftanın gizli lideri Balıkesirspor, bu hafta gerçek lider oldu


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, önündeki takımların maç fazlasının bulunması nedeniyle geçen hafta gizli lider olarak nitelendirilen Balıkesirspor, bu hafta aldığı galibiyetle gerçek lider oldu.
     İkinci Ligde 9. hafta geride kalırken Balıkesirspor, Beyaz Grupta namağlup tek takım olarak bu hafta liderlik koltuğuna oturdu.
     Hafta sonunda Altayı 2-1 yenen Balıkesir ekibi, ligde yaptığı 8 maçın 5inden galibiyetle, üçünden de beraberlikle ayrılırken, topladığı 18 puanla en yakın rakibi İnegölsporun 1 puan önünde bulunuyor. Rakip fileleri 12 kez havalandıran, kalesinde 5 gol gören Balıkesirspor, 7 averaja sahip.
     Teknik direktör Mesut Dilsöz, Altay maçının istedikleri gibi geçtiğini ve sonunda galibiyete uzanan taraf oldukları için mutlu olduklarını söyledi.
     Lider olmak kadar bunu devam ettirmenin de büyük önem taşıdığını vurgulayan Dilsöz, şunları kaydetti:
     Gelecek hafta pazardan pazara üç maçımız olacak. Pazar, çarşamba ve pazar günleri üç maça çıkacağız. Gönül 9 puan istiyor. İki maç deplasmanda yapacağız. Yorucu olacak ama kadromuz geniş, kendimize güveniyoruz. Liderliği herkese kabul ettirmemiz lazım. Bunun için liderliğimizin haftalar sürmesi gerekiyor. Takımımız kendine geldi. Arka arkaya üç maç kazandık. Oldukça iyi gidiyoruz.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Kamuran Akkuş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER