Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Balıkesirspor Teknik Direktörü Dilsöz: -Alanyaspor maçının skoruna üzüldük ama liderliği sürdürmemiz tesellimiz oldu


BALIKESİR (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirsporun teknik direktörü Mesut Dilsöz, Alanyaspor maçının skoruna üzüldüklerini, ancak liderliği sürdürmelerinin kendileri için teselli olduğunu söyledi.
     Dilsöz, deplasmanda oynadıkları Alanyaspor maçının golsüz beraberlikle sonuçlanmasını futbolun adaletsizliği olarak değerlendirdi.
     Takımın sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getiren Dilsöz, Alanyaspor güçlü bir ekip. Bizim için zor bir deplasmandı. Sahada futbol adına her şeyi yaptık. Rakibimiz iyi direnç gösterdi. Çok sayıda gol pozisyonu ürettik. Oyunumuzun karşılığı beraberlik değildi. Skora üzüldük ama liderliği sürdürmemiz tesellimiz oldu diye konuştu.
     Dilsöz, grubun namağlup tek takımı olmalarına karşın henüz kafasındaki oyun anlayışını tam anlamıyla ortaya koyamadıklarına dikkati çekti. Pozisyon üretmekte zorlanmadıklarını anlatan Dilsöz, Olumlu noktalarımız olduğu kadar olumsuz yönlerimiz de bulunuyor. Özellikle son dokunuşlardaki eksikliklerimiz sürüyor. Bunu gidermek adına dersimize daha iyi çalışacağız dedi.
     Dilsöz, bu hafta Gaziosmanpaşa ve İskenderun Demir Çelikspor ile zorlu maçlar oynayacaklarını, bu süreci kayıpsız atlattıkları takdirde şampiyonluk yarışında önemli bir avantajın sahibi olacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir : Ramazan Demir / Mehmet Bayer
     Yayıncı : Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER