Spor Toto 3. Lig, 3. Grup

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup -Yimpaş Yozgatspor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu görevinden istifa etti


YOZGAT (A.A) - Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Yimpaş Yozgatsporun teknik direktörü Galip Gündoğdunun görevinden istifa ettiği bildirildi.
     Kulüp başkanı Nurullah Nurdoğan, yaptığı açıklamada, sezon başında iyi bir takım kurma arzusuyla teknik direktör Galip Gündoğdu ile anlaştıklarını anımsattı.
     Gündoğduya her türlü desteği verdiklerini ancak bekledikleri karşılığı alamadıklarını belirten Nurdoğan, şöyle devam etti:
     Sezon başında transfer anlamında bütün yetkileri hocamıza verdik. Onun istediği oyuncuları aldık. Ama isteğimiz sonuçları elde edemedik. Son haftalarda alınan galibiyetler taraftarımızı derinden üzdü. Dün oynanan Isparta Emrespor maçı mağlubiyeti ardından Galip hocamız bize istifa edeceğini söyledi. Biz de kendisiyle konuştuk. Bundan sonra (takıma ve Yozgata çok faydalı olamayacağını) ifade etti. Bugün de istifasını bize bildirdi. Bizde hocamızın istifasını yönetim olarak kabul ettik.
     Nurdoğan, sık hoca değişiminin takım açısından zararlı olduğunu belirterek, Arkadaşlarımız şu an yeni bir hoca arayışı içerisinde. Yozgatspora faydalı olacak bir hocayı takımın başına getireceğiz. İlk yarının tamamlanmasına 6 hafta var. Bu 6 hafta içerinde yeni hocamızla birlikte takımın eksiklerini tespit ederek devre arasında gerekli adımları atacağız. Hangi mevkilerde eksiklerimiz varsa ona göre gerekli transferleri yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig, 3. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER