Spor Toto 3. Lig 1. grup

Spor Toto 3. Lig 1. grup -Kastamonuspor Kulüp Başkanı Özbek: -Aslanlar gibi mücadelemize devam edeceğiz


KASTAMONU (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kastamonusporun Kulüp Başkanı Levent Özbek, mücadeleye devam edeceklerini söyledi.
     Özbek AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gazi Stadında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştıklarını hatırlattı. Karşılaşmada sadece 3 puan kaybetmediklerini, iki oyuncularının da kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düştüğünü ifade eden Özbek, Bu oyuncularımızın yokluğu bizi sıkıntıya sokacaktır. Ancak kadromuz sıkı ve iyi oyunculara sahibiz. Yine aynı şekilde aslanlar gibi mücadelemize devam edeceğiz dedi.
     Özbek, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesporun iyi futbol oynayan bir takım olduğunu vurgulayarak, oyuncularının en güzel şekilde sahada mücadele ettiğini söyledi.
     Karşılaşmadaki oyunlarını diğer maçlarda ortaya koyabilmeleri durumunda, takımın çok daha iyi yerlere geleceğine inandığını dile getiren Levent Özbek, Bu mağlubiyetten dolayı kesinlikle üzüntümüz yok, sadece kızgınız. Hakemlerin biraz daha objektif davranmaları lazım. Yenildik ama bütün oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Kastamonusporun bayrağını yükseklere çıkarmak herkesin görevidir. Kastamonuspor taraftarı olarak elimizden geleni en güzel şekilde yapmalıyız. Taraftarlarımızın biraz daha sakin davranması gerekiyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Spor Toto 3. Lig 1. grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER