Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Kocaelisporda yeni sezon hazırlıkları devam ediyor


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kocaelispor, yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.
     İzmitteki Vinsan Spor Tesislerinde, Teknik Direktör Bülent Baturman yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda Kocaelisporlu futbolcular, istasyon ve pas çalışması yapıldı.
     Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan Baturman, geçen sene genç bir ekiple yola çıkıldığını belirterek, dış transfer gerçekleştirilmediği için yine genç bir ekiple devam ettiklerini bildirdi.
     Baturman, Kocaelispora çalıma ortamı ve tesis konularında yapılacak her yardımın takımın sahada sergileyeceği futbola pozitif yönde etki yapacağını vurgulayarak, Bugün yönetimimizin yaptığı müracaatla Büyükşehir Vinsan Tesislerinde çalışmaya başladık. İnşallah sezon boyunca değil, devamlı bir süreç olur diye konuştu.
     Şu an kadroda 33 oyuncu bulunduğuna dikkati çeken Baturman, A2 Ligine katılmak için müracaat yaptık. Sezon başında gerçekleştirilecek iki haftalık kamp süremizde gösterdikleri performansa göre 5-6 oyuncumuzu çıkartmamız gerekecek şeklinde konuştu.
     Sezon başlamadan çıkarılacak futbolcuları, A2 liginde değerlendirmenin büyük avantaj olacağını ifade eden Baturman, şunları kaydetti:
     Ligler başladığında performansların değerlendirilmesi için her hafta olmasa iki haftada bir karşılıklı maçlar yapılacak. Takiplerimiz bu şekilde devam edecek.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER