Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Güngör: -Maltepespor karşısında ikinci yarı hakim bir oyun anlayışıyla mücadele ettik


ERZURUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Erzurum Büyükşehir Belediyesporun Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Maltepespor karşısında ikinci yarı hakim bir oyun anlayışıyla mücadele ettik dedi.
     Güngör, Kazım Karabekir Stadındaki Maltepespor maçında ilk yarı çok kötü, ikinci yarı ise çok iyi bir oyun sergilediklerini söyledi. Ligin ilk maçlarında oyuncuların psikolojik durumunun da önemli olduğuna dikkat çeken Güngör, şunları kaydetti:
     Dünkü maçın ilk devresi bizim istemediğimiz bir oyun şeklinde değildi. İkinci yarı ise tam tersi oldu. Maltepespor karşısında ikinci yarı hakim bir oyun anlayışıyla mücadele ettik. Ligin ilk maçlarında oyuncuların psikolojik yapılarından dolayı böyle şeyler olabiliyor. Bunun yanında rakibin de oyun oynamanın dışında bütün faktörleri yapması oyuna olumsuz etki etti.
     Güngör, ilk maçta mağlup olmamanın önemine değinerek, Bunu başardık. Önümüzdeki 4-5 hafta içinde lige daha da ısınmış bir takım olacağımıza inanıyorum dedi.
     Hafta sonu Gümüşhanesporla deplasmanda karşılaşacaklarını anlatan Güngör, hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, dünkü Maltepespor maçındaki taraftarlarla ilgili ise Seyirci iyiydi ama daha fazla seyirciye oynayabilirdik. Seyirciyi sahaya çekeceğiz. 3-4 hafta sonra dolu tribünlere oynayacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Muharrem Aksakallı / Zekeriya Kaya
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER