Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -İş adamı Hüseyin Koç, Adıyamanspor başkan adaylığından çekildi


ADIYAMAN (A.A) - İş adamı Hüseyin Koç, Spor Toto 3. Ligde yer alan Adıyamansporun başkan adaylığından çekildi.
     Koç, yaptığı yazılı açıklamada, kendisi ve beraber hareket ettiği arkadaşlarının tüm gayretlerine rağmen olağanüstü kongreyi gerçekleştirememenin üzüntüsü ve hayal kırıklığı içerisinde olduklarını belirtti.
     Kongrenin yeri ve zamanının bilinmesine rağmen bazı engellemelerle karşılaşıldığını, beraber hareket ettiği arkadaşlarıyla kendisinin de buna tepki gösterdiğini ifade eden Koç,+ şöyle devam etti:
     Geçtiğimiz sezon yönetiminde bulunduğum Adıyamansporun olağanüstü kongre kararı almasının ardından, bazı dostlarım ve arkadaşlarımın başkanlığa aday olmam hususunda talepleri oldu. Gönül verdiğim Adıyamanspora başkan adayı olmak, benim için onur ve gururdur. Bu düşünce ve arkadaşlarımın da ricasıyla taşın altına elimi koydum. Aday olmadan önce mevcut Başkan Növfel Bozdoğan, kendisinin aday olmayacağını belirti. Ben de beraber yola çıktığım arkadaşlarımla çeşitli görüşmeler ve istişareler yaptıktan sonra adaylığımı kamuoyuyla paylaştım. Bu süreçte ilin mevki sahibi ve yetkilileri de destek vereceklerini ifade ettiler.
     Koç, Adıyamansporu bir nebzede olsa içinde bulunduğu bu sıkıntıdan kurtarmak adına kulüp başkanlığına adaylığını açıkladığını vurguladı.
     Kimsenin sahip çıkmak istemediği bir kulüp için arkadaşlarıyla birlikte risk aldıklarını ancak kongrede yaşananların kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını bildiren Koç, şöyle devam etti:
     Kongre akşamı yaşanan ve hoş olmayan gelişmelerin yanı sıra, kongre günü çoğunluk sağlanmaması için gayret gösterenleri benimle beraber arkadaşlarım da gördü. Mevcut Başkan Növfel Bozdoğanın dahi salona gelmediği olağan genel kurulda 303 delegeden 79 delege imza attı. Kongrenin gerçekleşmemesi adına elinden gelen gayretleri gösterenler ve ismimizi yıpratmak isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz. Çoğunluğun sağlanamadığı olağanüstü kongre sonrasında kötü senaryolar hazırlayanların oyununa gelmemek adına ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ortak karar aldık, haftaya yapılacak olan kongrede aday olmayacağım.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER