Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Dinçel: Taraftarımıza verdikleri müthiş destekten dolayı teşekkür ediyoruz


AYDIN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, verdikleri desteklerden dolayı taraftarlara teşekkür etti.
     Sahasında Belediye Bingölsporu 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Aydınspor 1923 camiasında büyük sevinç yaşanıyor.
     Teknik Direktör Dinçel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Belediye Bingölspor maçının zorlu geçeceğini hafta içinde sürekli konuştuklarını ancak erken gelen golün kendilerini rahatlattığını bildirdi.
     Maçtan bir gün önce bazı futbolcuların ağır gribal enfeksiyona yakalandığını ancak fedakarca sahaya çıkarak mücadele verdiklerini belirten Dinçel, taraftarlara da gösterdikleri ilgiden dolayı minnettar olduğunu bildirdi.
     Dinçel, Kazandığımız için çok mutluyuz. Rakiplerimizin de takılması bu galibiyeti daha anlamlı kıldı. Bu istikrarlı çıkışımızı ilk yarının son maçına kadar sürdürmek istiyoruz. Burada taraftarımızı da unutmamak lazım. Türkiyede Bank Asyada bile 6-7 bin seyirci takımlarının maçlarına gitmezken Aydınspor 1923 taraftarı kendilerine yakışanı yaptı. Taraftarımıza verdikleri müthiş destekten dolayı teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER