Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig -Kocaelispor Kulübü Başkanı Görsen: Beylerbeyispor maçı bizim için 6 puan değerinde, bu maçta 3 puan elde etmek istiyoruz


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kocaelispor Kulübü Başkanı Orhan Görsen, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Beylerbeyispor maçına ilişkin, Beylerbeyispor maçı bizim için 6 puan değerinde, bu maçta 3 puan elde etmek istiyoruz dedi.
     Fuar içindeki kulüp binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Görsen, Kahramanmaraş Belediyespora sahalarında 2-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, Kahramanmaraş Belediyesporun grubun güçlü takımlarından biri olduğunu söyledi.
     Oynadıkları bu maçın zorlu geçeceğini bildiklerini ifade eden Görsen, sahalarındaki maçtan puan almayı istediklerini fakat bunu başaramadıklarını bildirdi.
     Görsen, hafta sonu Beylerbeyispor ile yapacakları maçın hazırlıklarına başladıklarını dile getirerek, Beylerbeyispor maçı bizim için 6 puan değerinde, bu maçta 3 puan elde etmek istiyoruz. Futbolcularla da görüşüyoruz, onlar için en güzel ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Yönetim olarak, idari, teknik ve futbolcular açısından sıkıntı gözükmüyor. Manevi yönden de konuşarak bu sorunu gidermeye çalışıyoruz dedi.
    
     -Prim sistemi-
    
     Futbolculara prim verdiklerini belirten Görsen, bu sistemle futbolcuları gayretlendirip, maddi yönden katkı sağlamak istediklerini söyledi. Görsen, iç saha galibiyetinin 250, dış saha galibiyetlerinin 500 lira olduğunu ifade ederek, dış saha beraberliklerine de 250 lira prim verdiklerini kaydetti.
     Ligin ilk devresinin bitimine 4 maç kaldığını dile getiren Görsen, 4 maçta 12 puan toplanırsa kişi başı 3 bin lira, 9 puana 2 bin lira, 6 puana ise bin lira ekstra prim vereceğiz. Bunu futbolcu arkadaşlarımıza bu akşam ileteceğiz dedi.
     Yenilgi ve kart cezalarına maddi ceza uygulayacaklarını ifade eden Görsen, bu kapsamda sahalarında ki maçların kaybedilmesi halinde futbolculara 500 lira para cezası vereceklerini kaydetti. Görsen, para cezalarının duruma göre değişebileceğini belirterek, maçta görülecek kartlarda inceleme yaparak cezayı belirleyeceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER