Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig -Beşiktaş: 1 - Eskişehirspor: 0 (İlk yarı) Stat: BJK İnönü Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Asım Yusuf Beşiktaş: McGregor, Hilbert, Sivok, İbrahim Toraman, Uğur Boral, Necip Uysal, Veli Kavlak, Holosko, O


ESKİŞEHİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Beşiktaş ile Eskişehirspor arasında oynanan maçın ilk yarısını siyah-beyazlı takım 1-0 önde tamamladı.
     3. dakikada Necipin ceza alanı içinde sağdan ortasında kaleye yönelen topu, çizgi üstünde Akaminko çıkardı. Oluşan karambolde meşin yuvarlağı altı pasın önünde alan Olcay, kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.
     6. dakikada savunmadan atılan ve Diegodan seken topla buluşan Holosko, ceza alanına girdi. Servet Çetinden güzel bir hareketle kurtulan Holosko, kaleci Boffinin müdahalesine rağmen düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.
     21. dakikada sağ çaprazdan ceza alanına giren Hilbert, yerden sert vurdu ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.
     24. dakikada Erkanın sol çaprazdan ortasında, arka direkte topla buluşan Necatinin etkisiz kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
     44. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında, sağdan rakip ceza alanına giren Oğuzhan, daha müsait durumdaki Olcayı gördü. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda çok kötü bir vuruş yapan Olcay, meşin yuvarlağı üstten auta attı.
     Beşiktaş, mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.
    
     Muhabir: Ercan Doğan / Mehmet Fatih Duman
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER