Spot Toto 3. Lig 1. Grup

Spot Toto 3. Lig 1. Grup -Tekirova Belediyespor: 3 - Gölcükspor: 1


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, Gölcüksporu 3-1 yendi.
     Tekirova Belediyesi Dr. Fehmi Öncel Stadında oynanan karşılaşmayı, Mehmet Emre Atasoy, Sezai Arslan ve Hilmi Alper Şenkal hakem üçlüsü yönetti. Maç, ev sahibi Tekirova Belediyesporun vuruşuyla başladı.
     Maça rakibine göre daha atak başlayan ev sahibi Tekirova Belediyespor, 10. dakikada Gökhanın attığı golle 1-0 öne geçti. Rakip kalede gol arayan konuk Gölcükspor ise kontrataklarla yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.
     İlk yarısı 1-0 Tekirova Belediyesporun üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın ikinci yarsına konuk Gölcükspor etkili başladı. 47. dakikada gelişen bir atakta Gölcükspordan Erkan, takımına beraberliği getiren golü kaydetti. (1-1).
     Bu golden sonra çabuk toparlanan ev sahibi Tekirova Belediyespor, rakip kaleye üst üste ataklar geliştirdi. 72. dakikada Gökhan ile tekrar öne geçen Tekirova Belediyepor, 90+1de Mustafa Altunun golüyle skoru 3-1 yaptı ve sahadan galip ayrılarak haftayı üç puanla kapattı.
     Maçta Tekirova Belediyespordan İsmail, Gölcükspordan Ensar Çetinkaya sarı, Erkan Öztürk ise ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Spot Toto 3. Lig 1. Grup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER