Stadyumdaki kar küreklerle temizleniyor

Stadyumdaki kar küreklerle temizleniyor


HAKKARİ (A.A) - Hakkaride karla kaplanan stadyum, küreklerle temizleniyor.
     Hakkari Şehir Stadyumunda, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden Hakkari Zapspor ile Cizre Basraspor arasında oynanacak maç öncesi kar temizleme çalışması başlatıldı.
     Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce, farklı kurumlardan geçici olarak görevlendirilen 30 personel, karla kaplı stadyumu küreklerle temizleme çalışmalarına başladı. İşçilerin küreklerle topladığı kar, stadın dışına çıkarılıyor.
     Hakkari Zapspor Teknik Direktörü Mecit Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, karla kaplı şehir stadyumunu pazar günü oynayacakları maça hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.
     Sahada 35-40 santimetre kar bulunduğunu belirten Tekin, şöyle konuştu:
     Kar savurma makinesi olmadığı için sahadaki karı insan gücüyle temizlemeye çalışıyoruz. Yetkililerin sahanın temizlenmesine uygun bir kar savurma makinesi göndermesini isterdik. Ancak böyle bir imkanımız yok. Pazar günü maçımız var. Bu, ligin ilk devresinin son maçı ve bizim için çok önemli. Sahayı bu şekilde maça yetiştirmemiz zor.
     Zapspor olarak ekonomik sıkıntılarına rağmen, sahanın maça yetişmesi için 15 işçi tuttuklarını aktaran Tekin, Sahanın karla kaplı olması nedeniyle hafta içi hiç antrenman yapamadık. Halkımızdan ve yetkililerden destek bekliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Nevzat Taş - Necat Hasar / Berin Arslan Çetin
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Stadyumdaki kar küreklerle temizleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER