STSO Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı

STSO Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı


SİVAS (A.A) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.
     STSOdan yapılan açıklamada, toplantı, STSO Meclis Başkanı Mustafa Sarılar başkanlığında gerçekleştirildi. STSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 50 milyon liralık yatırımla Sivasa yapacağı TOBB ETÜ Üniversitesini engellemek isteyen bir ekibin olduğunu savundu.
     Odanın kayyuma devredilmesini önerenlerin kurumsal yapıyı zedelemeye çalıştığını belirten Yıldırım, kavgalı bir odanın kimseye fayda sağlamayacağını aktardı.
     Yıldırım, şunları kaydetti:
     Bazı gazetelerde odamızın kurumsal kimliğine zarar verecek açıklamalar yapılıyor. Odamızın 112 yıllık tarihinde çok başkanlar, çok meclis üyeleri gelip geçti. Bugün ben varım, yarın başkası gelebilir. Odanın kurumsal yapısını zedelemeye hiç kimsenin hakkı yok. Kavgalı bir oda, kavgalı bir Sivas görüntüsü verilmemesi lazım. Burada iktidar, muhalefet diye bir şey yok. Hiçbirimiz buralara para pul için gelmiyoruz. Fedakarlık yapıyoruz. Hepimiz Sivasın güçlenmesi, kalkınması için çalışıyoruz. Sürekli göçün olduğu, gelişimin istediğimiz düzeyde olmadığı bu memlekette çocuklarımıza kin tohumları ekecek söylemlerden kaçınmamız lazım.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber STSO Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER