SÜde güvenlik görevlilerine başarı sertifikası

SÜde güvenlik görevlilerine başarı sertifikası


KONYA (A.A) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Semineri kapsamında eğitim alan üniversite bünyesindeki 180 güvenlik görevlisine, sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
     SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, törende yaptığı konuşmada, Koruma ve Güvenlik Teşkilatının hizmet içi eğitimlerinin son derece önemli olduğunu belirtti.
     Üniversiteye gelen misafirlerin güzel izlenim edinmelerinde güvenlik görevlilerin büyük önemi olduğunu dile getiren Gökbel, Bu yüzden bu eğitime ayrı bir önem verdik. Aldığınız eğitimin bundan sonra üniversitemizi daha iyi temsil edecek noktaya gelmeniz için sizlere destek olacağına inanıyorum. Eğitimlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından, 180 güvenlik görevlisine sertifikaları Gökbel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci, Prof. Dr. Mustafa Şahin, Konya Emniyet Müdür Vekili Erkan Küçük, Genel Sekreter Fazilet Uyar, Selçuk Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Yaşar Şen, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.
    
     Muhabir: Muhammed Boztepe
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber SÜde güvenlik görevlilerine başarı sertifikası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER