Sualtı ragbisi

Sualtı ragbisi -Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında Türkiyeyi temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Sualtı Ragbisi takımı, şampiyona için Almanyaya gitti


İZMİR (A.A) - Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında Türkiyeyi temsil edecek İzmir Büyükşehir Belediyesi Erkek Sualtı Ragbisi takımı, şampiyona için Almanyaya gitti.
     İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, son 8 yıldır Türkiye ve Federasyon Kupası şampiyonluğunu kimseye kaptırmayan İzmir ekibi, 23-25 Kasım tarihleri arasında Almanyanın Berlin kentinde düzenlenecek Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında Türkiyeyi temsil edecek.
     İzmir ekibi, 13 ülkenin katılacağı şampiyonada Almanyadan Bamberg, İspanyadan Piranhas, Avusturyadan UWRC Wien, İsviçreden USZ Zürich, Finlandiyadan Hämeenlinnan, Danimarkadan Flipper, Norveçten Molde, İtalyadan FIRS Firenze, İsveçten Triton, Rusyadan Betta, Kolombiyadan Orcas ve Çek Cumhuriyetinden PF Budweiss ile karşılaşacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen antrenörler Didem Özdem ve Hakan Toğar, takımın ilk kez 2008 yılında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında boy gösterdiğini belirterek, O sene şampiyonada 11inci olmuştuk. Geçmişe göre şimdi daha tecrübeliyiz. Kadromuzdaki 8 oyuncumuz Milli Takımda forma giydi. Avrupanın en prestijli şampiyonasında ülkemizi ve İzmiri en iyi şekilde temsil edip, çeyrek final oynamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var görüşünü bildirdiler.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER