Sultanbeylide huzur toplantısı yapıldı

Sultanbeylide huzur toplantısı yapıldı


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğünce huzur toplantısı yapıldı.
     Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kaymakam Mehmet Ceylanın başkanlığında, Sultanbeyli Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda, ilçenin emniyeti ve suç oranları ile ilgili bir yıllık istatistiksel veriler vatandaşlara anlatıldı.
     Toplantıda konuşan Kaymakamı Mehmet Ceylan, Sultanbeyli, gerçekten İstanbulun diğer ilçelerine göre oldukça huzurlu. Teşkilatımızın gayretleri, İl Emniyet Müdürlüğümüzün desteği ve belediyemizin katkılarının bunda büyük payı var. Ancak asıl önemlisi siz değerli Sultanbeylililerin vermiş olduğu destek. Çünkü bu işlerde önemli olan halkla bütünleşebilmektir dedi.
     İlçe Emniyet Müdürü Vahap Karaca da Sultanbeylide açılan yeni polis merkezleri ve artan polis sayısıyla ilçenin güvenlik noktasında her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.
     Suç eğilimlerindeki azalmayı sayısal verilerle anlatan Karaca, Sultanbeylideki tüm kurumlar şehrin daha güvenli olabilmesi için Emniyet Müdürlüğümüze destek vermektedir. Sultanbeyli Emniyet Müdürlüğü olarak bizler de suç oranlarının sıfıra inmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz diye konuştu.
     Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise ilçeye yeni atanan Emniyet Müdürü Vahap Karaca ile tüm emniyet personeline başarı diledi.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Sultanbeylide huzur toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER