Sultanbeylide Mahallelerimizi dinliyoruz toplantısı

Sultanbeylide Mahallelerimizi dinliyoruz toplantısı


İSTANBUL (A.A) - Vatandaşların ilçe ve mahalleriyle ilgili istek ve şikayetlerini belediye yetkililerine iletme imkanı bulduğu Mahallelerimizi dinliyoruz toplantılarının sonuncusu, Hamidiye Mahallesi ile yapıldı.
     Sultanbeyli Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, belediyenin Büyük Salonunda gerçekleşen toplantıya, başkan Hüseyin Keskin, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve mahallenin kanaat önderleri katıldı.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçenin sorunlarının el ele vererek çözüleceğine inandığını belirterek, son yıllarda Sultanbeylinin büyük ivme kazanarak geliştiğinin altını çizdi.
     Mülkiyet problemiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini, bu meselede kimsenin mağdur olmaması için üstün gayretler sarf ettiklerini anlatan Keskin, Bizim tek isteğimiz, sizlere zarar gelmemesi. Bu yüzden paniğe kapılarak sahip olduğunuz mülkiyetleri elinizden çıkarmayın ifadesini kullandı.
     İlçede yapılan diğer çalışmalara da değinen Keskin, Gölet Projesinin de kısa zamanda bitirileceğini ifade etti.
     Ulaşım konusunda büyük mesafeler kat edildiğinin altını çizen Keskin, bu hafta içinde İETT yetkilileriyle bir toplantı daha gerçekleştirdiklerini, hayata geçecek ulaşım ağlarının Sultanbeylinin gelişimine hız katacağını aktardı.
     Toplantı sonunda mahalle halkı, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibine, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları aktardı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Sultanbeylide Mahallelerimizi dinliyoruz toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER