Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi toplandı

Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi toplandı


İSTANBUL (A.A) - Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi, yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi. Konseyin ilk toplantısının gündemi, Sultanbeylide ulaşım oldu.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, toplantıda, Başkan Hüseyin Keskin, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Anadolu yakasına verilen otobüslerin 33ünün ilçeye tahsis edildiğini, yeni hatlar açıldığını belirten Keskin, bunlara rağmen ulaşım konusunda eksiklikler bulunduğunu kaydetti.
     Metronun Sultanbeylinin gelişimine katkı sağlayacağını vurgulayan Keskin, İSKİ ile görüşmeler sonrasında dere ıslahlarının başladığını, bu çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin daha yaşanabilir hal alacağını aktardı.
     Kent Konseyi Başkanı Reşat Atalar da konseyin ilçe sorunlarını kendine dert edindiğini ve bu sorunlar hakkında fikir alışverişi yapmak için toplandığını hatırlattı.
     Atalar, Kent Konseyi şehrin anlamlı parçalarının bir araya gelmesiyle oluşuyor. Sultanbeyli Belediyesi şehrin bir parçası olabilmek için önemli adımlar attı ve atmaya devam ediyor. Sultanbeylinin gelişimi devam ederken istedik ki, bu oturumda ilçenin ulaşımını konuşalım ifadesini kullandı.
     Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat ise Sultanbeylinin ulaşım noktasında önemli bir yere geldiğinin altını çizerek, asfalt çalışmalarıyla ilçede asfaltı tamamlanan yolların oranını yüzde 98e çıkardıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu
<< Önceki Haber Sultanbeyli Belediyesi Kent Konseyi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER