Sultandağı Belediyesi itfaiye aracını modernize edecek

Sultandağı Belediyesi itfaiye aracını modernize edecek


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, kullanılamaz hale gelen itfaiye aracını sınırlı imkanlara rağmen çok düşük maliyetle modernize edeceklerini söyledi.
     Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllardır Sultandağı Belediyesine hizmet veren itfaiye aracını yenilemek için yaptıkları araştırmalarda otomotiv şirketlerinin kendilerine 40 bin lira gibi yüksek bir maliyet çıkardığını belirtti.
     Belediyede çalışan motor ve kaynak ustalarıyla görüşerek itfaiyenin kendi imkanlarıyla aracı 10 bin lira gibi düşük bir rakama modernize edeceklerini ifade eden Acar, şöyle konuştu:
     Sultandağı Belediyesi küçük bir belediye olduğu için sınırlı imkanlarımız var. Altyapı, kilitli parke taşı, kaldırım, çocuk park alanları ve çevre düzenlemesi çalışmalarımız halen devam ediyor. Belediyemize ait iki itfaiyeden bir tanesi sürekli arıza veriyor. Büyük çaplı yangınlarda çevre belediyelerden yardım istemek zorunda kalıyoruz. Bu nedenle itfaiyeyi modernize etmek istedik. Belediyemizin bir kuruşunu boşa harcamamamız gerekiyor. Umarım diğer kamu kurumlara örnek olur.
    
     Muhabir: Sinan Kutlar / Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Sultandağı Belediyesi itfaiye aracını modernize edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER