Sultangazide Ücretsiz Defter Dağıtım projesi

Sultangazide Ücretsiz Defter Dağıtım projesi


İSTANBUL (A.A) - Sultangazide Ücretsiz Defter Dağıtım projesi devam ediyor.
     Sultangazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında geçen yıl 540 bin defter dağıtan belediye, bu yıl da ilçedeki 97 bin ilköğretim ve lise öğrencisine eğitim müfredatına uygun 6 farklı ebatta 582 bin defteri ücretsiz dağıtacak.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, kaymakam, ilçe milli eğitim müdürü ve öğretmenlerle eğitim alanlarının kalitesini arTırmak için teknolojiyi kullanarak eğitime destek verdiklerini belirtti.
     Okul binası eksikliğini gidermek için 15 arsayı okul binası yapımı için Milli Eğitim Bakanlığına devrettiklerini aktaran Altunay, şunları kaydetti:
     Birçok ilköğretim ve lise binası yapımına ön ayak olduk. Biliyoruz ki çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yatırımdır. Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan öğrencilerimizi, ülkemizin ihtiyacı olan nitelikli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bu yüzden geçen yıl başlattığımız Ücretsiz Defter Dağıtımı projesini bu yıl da sürdürüyoruz.
    
     Muhabir: Kenan Irtak
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Sultangazide Ücretsiz Defter Dağıtım projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER