Suluovada tekvando turnuvası yapılacak

Suluovada tekvando turnuvası yapılacak


AMASYA (A.A) - Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, ilçede Zafer Kupası adı altında tekvando müsabakaları düzenleneceğini bildirdi.
     Kaymakam Sarıfakıoğulları, Salon sporlarının il ve ilçemizde yaygınlaşması, çocuklarımız adına mutluluk verici. Amasya genelindeki tüm sporcularımızı Suluovaya getirerek misafir etmenin de sevincini yaşayacağız. Ailelerimizin çocuklarını spora yönlendirmeleri gereklidir. Çocuklarımızın mutlu bireyler olarak topluma kazandırılmasında sporun payı büyük dedi.
     Zafer Kupasının 15 Eylül 2012 Cumartesi günü Suluova Mahmut Demir Spor Salonunda düzenleneceğini bildiren İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halis Demirci ise, şunları kaydetti:
     Tekvando sporu alanında, ilimizde faaliyet gösteren tüm sporcu ve antrenörler ilçemizde Zafer Kupası adı altında bir araya geliyorlar. İlçemizde salon sporlarına duyulan ilgi her yaş ve her kategoride artmakta. Böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmak mutluluk verici. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim.
     Amasya bölgesi hakemlerinin yöneteceği etkinlikte minik, yıldız ve gençler olmak üzere 3 kategoride müsabakalar yapılacak.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Suluovada tekvando turnuvası yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER