Suluova Akdağ Derneği iftar programı düzenledi

Suluova Akdağ Derneği iftar programı düzenledi


AMASYA (A.A) - Suluova Akdağ Derneği 8. Geleneksel İftar Programı ile ilçe halkını buluşturdu.
     Belediye Şelale Parkındaki iftar programına katılan Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Akdağ Derneği mensuplarına ilçe adına yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
     Akdağ Derneği mensuplarıyla birlikte olmaktan gurur duyduğunu belirten Sarıfakıoğulları, Yiğitler diyarı Gavur Dağı bölgesinden bir başka yiğitler diyarı Akdağ bölgesinde görev yapmaktan gurur duyuyorum. Akdağ bölgesinin havasını, suyunu, haritasını ve güzelliklerini tüm ülkemize tanıtmaya çalışıyoruz. Bu konuda bir misyon üstlenmiş olan tüm Akdağ derneği mensuplarına teşekkür ediyorum dedi.
     Dernek çalışmalarına 9 yıl önce başladıklarını belirten Akdağ Dernek Başkanı Yılmaz Keten ise, Bu zaman zarfında Akdağ Yayla Şenliklerinin altıncısını gerçekleştirdik. İftar programımızın ise 8incisini düzenliyoruz. Sivil toplum örgütleri maddi ve manevi birleşmelerle ortaya çıkar. Bizler Akdağlılar olarak önce kendi kapımızın önünü temizliyor sonra da ilçemizin sorunlarının çözümü için sorumluluk alıp çalışmalar yapıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim diye konuştu.
     İftara, Kaymakamlık Refiki Hasan Meşeli, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Adil Başar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Aziz Durgun, Şube Müdürü Hayrettin Yılmaz, protokol mensupları ile dernek üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Suluova Akdağ Derneği iftar programı düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER