Sumbasta KÖYDES çalışmaları

Sumbasta KÖYDES çalışmaları


OSMANİYE (A.A) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, KÖYDES Projesi kapsamında yapımı devam eden Akdam-Höyük içme suyu çalışmasında incelemelerde bulundu.
     Yosunkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak Sumbasta önemli hizmetler yapıldığını söyledi.
     Akdam köyünde yapımı devam eden ve 8 köyü ilgilendiren Akdam-Höyük Gurup İçme Suyu projesinde önemli derecede ilerleme kaydedildiğine dikkat çeken Yosunkaya, şunları kaydetti:
     Çok önemli bir çalışma olarak gördüğümüz projeye 400 bin TL ödenek ayırdık. Projemizin tamamlanabilmesi için yaklaşık 1 milyon TLye daha ihtiyaç duyulmaktadır. Ödenek gelmesi halinde inşallah 2013 yılı içerisinde 8 köy ve 16 bağlısını ilgilendiren bu projeyi bitirmeyi planlıyoruz. Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak Sumbasta daha yapacak çok işimiz var. Bunları hep birlikte yapacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
     Yetkililerle bir süre görüşerek, çalışmaların aksamadan devam etmesini isteyen Yosunkayanın incelemelerine, İl Özel İdaresi Su Kanalizasyon Müdürü Ali Yeşiltaş ve Sumbas Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Yorulmaz da katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Sumbasta KÖYDES çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER