Süper Lige veda edecek son ekip

Süper Lige veda edecek son ekip için 5 aday var -Mersin İdmanyurdu ve Ordusporun küme düştüğü Süper Lige veda edecek 3. takım son 2 haftada belli olacak


İZMİR (A.A) - Mersin İdmanyurdu ve Ordusporun küme düştüğü Spor Toto Süper Lige veda edecek 3. takım son 2 haftada belli olacak.
     Ligde oynanan 32. haftada Bursaspora 4-2 mağlup olan Orduspor, Mersin İdmanyurdunun ardından lige veda eden 2. ekip oldu.
     Son 2 haftaya girilen ligde matematiksel olarak 12. sıradaki 41 puanlı Sanica Boru Elazığspordan itibaren Sivasspor (40), Kardemir Karabükspor (37), İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Akhisar Belediyesporun (36) küme düşme ihtimali bulunuyor. Ancak bu 7 ekipten Akhisar Belediyespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor küme düşme korkusunu daha fazla hissediyor.
     Sıralamada 16. durumda bulunan Akhisar Belediyespor, son 2 haftada lige veda eden Mersin İdmanyurdu ve Orduspor (D) ile karşılaşacak. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise Trabzonspora konuk olduktan sonra Kasımpaşa ile mücadele edecek.
     Teknik direktör Mesut Bakkalla yollarını ayıran Kardemir Karabükspor da matematiksel olarak küme düşme ihtimali bulunan Sivasspor ile deplasmanda karşılaştıktan sonra son hafta Fenerbahçeyi ağırlayacak.
     Matematiksel olarak küme düşme ihtimali bulunan ekiplerin son 2 haftada oynayacağı müsabakalar şöyle:
    
     33. hafta
     ----------
     Gaziantepspor-Sanica Boru Elazığspor
     Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu
     Sivasspor-Kardemir Karabükspor
     Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor
    
     34. hafta
     ----------
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kasımpaşa
     Sanica Boru Elazığspor-Sivasspor
     Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe
     Orduspor-Akhisar Belediyespor
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Süper Lige veda edecek son ekip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER