Süper Loto kuponunun yıkandığı iddiası

Süper Loto kuponunun yıkandığı iddiası -İkramiyenin müvekkilinin yıkanma sonucu tahrip olmuş kuponuna çıktığını iddia eden avukat Balcı: Gerçek talihlinin ortaya çıkmasıyla ilgili detayları bilmiyorum, yarın açıklama yapacağım


İZMİR (A.A) - Süper Lotoda büyük ikramiyenin müvekkiline çıktığını ancak kuponun yıkanma sonucu tahrip olduğunu söyleyen avukat Şakir Balcı, gerçek talihlinin ortaya çıkmasıyla ilgili detayları bilmediğini, konuyla ilgili yarın açıklama yapacağını belirtti.
     AA muhabirine açıklama yapan Balcı, tahrip olan kuponun incelenmesi için Münihte bir laboratuvara gittiğini belirtti.
     Yurt dışında olduğu için gerçek talihlinin ortaya çıkması ile ilgili detayları bilmediğini ifade eden Balcı, Uçaktan yeni indim. Detayları bilmiyorum. Bu akşam müvekkilimle görüştükten sonra yarın İzmir Adliyesinde detaylı bir açıklama yapacağım. Biz lime lime olmuş bir kağıt parçasından bahsediyoruz dedi.
     Balcı, müvekkili ve ailesiyle görüşme taleplerini kabul edemeyeceklerini de belirtti.
     Şakir Balcı, 2 gün önce gazetecilere yaptığı açıklamada İzmirde ikamet eden müvekkilinin Kayseriden aldığı, ancak kıyafetinin cebinde yıkanıp tahrip olan kuponuna büyük ikramiyenin isabet ettiğini söylemiş, konuyla ilgili Milli Piyango İdaresine başvuracaklarını, kuponun yurt dışındaki bir laboratuvarda analiz edileceğini ve hukuki yolları araştıracaklarını açıklamıştı.
     Kuponun gerçek talihlisi olan kişi ise bugün Kayseride ortaya çıkmış ve ikramiyesini almıştı.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Tolga Albay
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Süper Loto kuponunun yıkandığı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER