Suriyede hayatını kaybeden tır şoförü

Suriyede hayatını kaybeden tır şoförü -Tartus Limanındaki patlamada ölen Hacı Ceyhanın cenazesi Kahramanmaraşta toprağa verildi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Suriyenin Tartus Limanındaki patlamada ölen tır şoförünün cenazesi Kahramanmaraşta toprağa verildi.
     Hacı Ceyhanın (36) cenazesi, Yayladağı Gümrük Kapısından Türkiyeye getirildikten sonra otopsi yapılmak üzere ambulansla Kahramanmaraştaki Necip Fazıl Şehir Hastanesine getirildi.
     Evli 2 çocuk babası Ceyhanın cesedi, otopsinin ardından Kızılseki köyü camisinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
     Cenaze törenine Ceyhanın ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Nevzat Pakdil ile Sıtkı Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve vatandaşlar katıldı.
     Cenazenin götürülüşü sırasında Ceyhanın eşi Emine Ceyhan, Hani bana son seferim demiştin. Şimdi cenazen geldi diyerek gözyaşı döktü.
     Hacı Ceyhanın ağabeyi Ejder Ceyhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşinin kredi çekerek ev aldığını ve borcunu ödemek için yurt dışına çalıştığını ifade etti.
     Hacı Ceyhanın tır şoförü olan dayısı Yahya Çetinkayanın kullandığı aracın Suriyede yakıldığını ve Çetinkayanın Ceyhanı Suriyeye feribotla gitmesi yönünde uyardığı belirtildi.
     Olaya ilişkin ilk bilgilerde, patlamanın Hacı Ceyhanın kullandığı tırda meydana geldiği ve Ceyhanın bu nedenle öldüğü iddia edilmişti. Ceyhanın kullandığı tırın ait olduğu Oknal Sınai Tıbbi Gazlar AŞden yapılan yazılı açıklamada, patlamanın kendi araçlarının hemen yanında bir başka firmaya ait sıvı karbondioksit yüklü tırda meydana geldiği ve patlamanın ardından kopan parçalardan birinin isabet etmesi sonucu Hacı Ceyhanın hayatını kaybettiği öne sürülmüştü.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir/Ahmet Caner Baysal/Mehmet Öztaş
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Suriyede hayatını kaybeden tır şoförü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER