Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -Olaylardan kaçan 1i yaralı yaklaşık 50 kişi Karkamış ilçesine geldi -Karkamış Sınır Kapısının karşısındaki Suriyenin Carablus bölgesinde çatışma sesleri duyuluyor


GAZİANTEP (A.A) - Suriyedeki olaylardan kaçan 1i yaralı yaklaşık 50 kişi, mayınlı alandan geçerek Gaziantepin Karkamış ilçesine geldi.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Karkamış Sınır Kapısına 3 kilometre uzaklıkta bulunan Suriyenin Carablus ilçesi yakınlarında akşam saatlerinde Suriye birlikleri ile muhalifler arasında yaşanan çatışmadan kaynaklandığı tahmin edilen silah ve patlama sesleri duyulmaya başlandı. Suriyeye ait askeri bir helikopterin de bölgede uçtuğu görüldü.
     Bir süre sonra ise 1i yaralı yaklaşık 50 Suriyeli, mayınlı alandan geçerek Karkamış ilçesine bağlı Karanfil köyüne geldi.
     Burada, güvenlik güçleri tarafından karşılanan Suriyelilerden yaralı olan kişi ambulansla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğerleri ise yapılan işlemlerinin ardından, İslahiye ilçesindeki çadır kente gönderilmesi bekleniyor.
    
     Muhabir: İrfan Aydoğdu / Mehmet Öztaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER