Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiyeye gelen ve Akçakaledeki çadır kente yerleştirilen Suriyelileri ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiyeye gelen ve Akçakaledeki çadır kente yerleştirilen Suriyelileri ziyaret etti.
     Beraberindeki partililerle Süleyman Şah Konaklama Tesisine gelen Özcan, burada barınan Suriyeliler ile bir süre görüşerek sorunlarını dinledi.
     Daha sonra tesisteki Sahra Hastanesine geçen ve tedavisi süren hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ileten Özcan, yetkililerden bilgi aldı.
     Milletvekili Özcan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce Ceylanpınardaki kampı da ziyaret ettiğini hatırlatarak, Akçakaledeki çadır kentin daha düzenli, tertipli ve problemsiz olduğunu söyledi.
     Bazı eksikliklerin olmasına rağmen çalışanların kendilerini düşeni yerine getirdiğini ifade eden Özcan, ayrıca şu anda çadır kentte 9 bin 200 Suriyeli sığınmacının barındığını kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER