Suriyedeki olaylar

Suriyedeki olaylar -İdlibe bağlı Salkin kasabasında rejime bağlı birliklerle muhalifler arasındaki çatışmalar sürüyor -Savaş uçağından atılan bombanın evlerine düşmesi sonucu ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuğun da aralarında b


HATAY (A.A) - Suriyenin İdlib kentine bağlı Salkin kasabasında rejime bağlı birliklerle muhalifler arasındaki çatışmalar sürüyor.
     Türkiye sınırına yakın Salkin kasabasında Esed güçleriyle muhalifler arasında çıkan çatışmalarda aralarında çocuk, kadın ve muhalif askerlerin de olduğu 28 Suriyeli yaralandı.
     Vücutlarının çeşitli yerlerine ateşli silah ve şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu yaralanan 28 Suriyeli, akrabalarının yardımıyla Hatayın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı ile Bükülmez köyü sınırına getirildi.
     Sınırdan ambulanslarla alınan yaralıların ilk tedavileri Reyhanlı Devlet Hastanesinde yapılırken, durumu ağır olan yaralılar Hataydaki çeşitli hastanelere sevk edildi.
     Evlerinin üzerine bomba atılması sonucu ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuk da muhalif askerler tarafından Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez köyü sınırına kadar getirildi.
     Çocuk ile babası ambulansla alınarak Reyhanlı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Suriyeli çocuğun vücudunda ağır derecede yanıklar olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Cem Genco / İsmihan Özgüven
     Yayıncı: İsa Sansar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER